fredag 16 mars 2012

Kort promenad i Hökarängen.

Det var en tung förmiddag, mycket för att dagen, högst ofrivilligt från oss vuxnas sida, började redan klockan kvart i fem. Efter middagsluren bestämde vi oss för att försöka vända rätt dagen på något sätt. Vi åkte till Hökarängen och tog en promenad i det kvarter vi snart kommer att kalla "hemma". Det här är huset vi ska flytta in i:

 
Så här glad blev Frank över nya området.


Jag har ju tidigare berättat om Bandängen, och hur mycket vi tyckt om att hälsa på djuren som vistas där. När vi i förmiddags tog en promenad dit såg vi att Wiggo, baggen som funnits där hela hösten och våren, var borta. Vi hittade honom igen i Hökarängen, i den 4H-gård som ligger ett stenkast från vårt blivande hem. Ett kul sammanträffande eller ett tecken? Vi tyckte det kändes positivt.

En random dörr.

2 kommentarer:

Johansson sa...

När jag bodde i Göteborg så fanns det en 4Hgård mellan hemmet och spårvagnen. Där brukade jag sitta en stund och titta på myskoxen, grisen och bockarna Bruse. Det var en trevlig avkoppling mitt i storstadsstressen.

Niklas sa...

Ja, det är trevligt att ha nära till djur. Kommer man från småstan blir det en liten påminnelse om ens ursprung (inte för att folk i småstan är djur, men...)