söndag 17 februari 2013

79 dagar kvar.

Liten utvärdering:

Jag har skrivit ett blogginlägg om dagen i 21 dagar nu. Det betyder att jag har 79 dagar kvar. 78 om jag räknar med det här inlägget. Kanske fortsätter jag även efteråt, om jag orkar, för så här långt har det inte varit särskilt krävande, och resultatet är faktiskt 5 - 20 fler läsare än vanligt av varje inlägg jag skriver, och en och annan kommentar utöver de tre - fyra som vanligtvis kommenterar (gud välsigne er, you keep me keeping on!) har det blivit. Helt okej utdelning med andra ord.

Men nu blir det tuffare. De "reservinlägg" jag haft liggande på vänt är förbrukade, så såvida jag inte kommer på ett par ämnen att skriva om relativt snabbt kommer jag bli tvungen att krysta fram inlägg om kvällarna, när hjärnan är tömd på energi och inspiration. Det har jag inte alls någon lust med. Det inlägg du just nu läser är ett typiskt exempel på vad det har för effekt på kvaliteten (inte för att övriga inlägg är så jävla bra, men ändå...)

2 kommentarer:

daniel sa...

Jag gillar bloggar som uppdateras ofta, även om jag själv är usel på att följa det. Keep it up!
Det har varit en bra blandning av det ena och det andra på sistone. Fast ganska lite serier, generellt? Jag har banne mig inte läst serier sen "Jerusalem" av Guy DeLisle, vilken jag i och för sig försökt skriva om i flera år (ja, DeLisle alltså - boken kom typ förra året).

Niklas sa...

Kul, tack! Ja, väldigt lite serier, men ska försöka bättra mig. Faktum är att jag planerat en liten tripp till Serieteket på lunchrasten idag. Är framförallt på humör för lite mer Jeffrey Brown, det var länge sedan jag läste honom senast. Guy DeLisle ska jag också kolla upp, tack för tipset!