fredag 17 februari 2012

L&L.

Vill så här i förbifarten tipsa om att Andres Lokko och Kristian Luuk sänder podradio på Sverigesradio.se. Första delen var avslappnad och mysig, och det påminde mig om gamla ZTV-program som "Knesset" och "Tryck Till", vilket i min bok är en bra grej. Lyssna här!

Värt att nämna är också att programmet gjorde mig nyfiken på Thåström för första gången på typ tolv år. Den låt som Lokko spelade, hämtad från senaste albumet "Beväpna Dig Med Vingar", var ju helt enorm. Ett kulturliv som passerar revy för en döende mans ögon. Jag vill höra mera.

2 kommentarer:

thisismycat sa...

Fortfarande inte nyfiken på Thåström, men helt klart ett trevligt program. Hittar säkert formen lite vad det lider, nu kändes det mest som att de pratade om hur de kände varandra. Och det kan ju också vara trevligt, i och för sig.

Har du lyssnat på Bokradio.se? Med Kal Ström och Mary Jane Parker. Också ganska trevligt, även om det än så länge mest handlar om deras läsande än om själva böckerna.

Niklas sa...

Jo, det var lite spretigt sådär, det kändes som att det fanns en idé till ett manus någonstans, men att de alltid fladdrade iväg, men det tyckte jag bara var trevligt. Lite som att sitta och lyssna på två av ens egna vänners samtal.

Nej, har inte lyssnat på Bokradio. Har svårt att få tid till aktivt radiolyssnande. Det blir P1 vid frukostbordet, annars väldigt sällan. Borde se till att lyssna oftare, för jag gillar verkligen formatet.