fredag 17 februari 2012

God dag.

Idag har varit en god dag, i all sin anspråkslöshet. Solen har skinit, Frank har varit på strålande humör, vi har delat en semla på öppna förskolan på förmiddagen, och när vi kom hem därefter var lägenheten nystädat och fräsch. Jag låg på soffan, läste reportageboken "Här Är Allt Så Perfekt" av Niklas Orrenius och slumrade helt kort medan Frank sov middag. När båda vaknat lyssnade vi på skivor, och tog en promenad i den sjunkande eftermiddagssolen. Dagen avslutades med fiskgryta, en enkel och smärtfri nattning, och därefter intog Mikaela och jag halva "Brighton Rock". Resten ser vi kanske imorgon kväll.

Annat bra som hänt idag:

1. Min blogg dök upp på en lista över läsvärda bloggar. Det gjorde mig glad. Är ständigt så tvivlande på intresset för det jag skriver, så ett par uppmuntrande ord var välbehövliga. Särskilt som listan var publicerad på en blogg jag själv läser med stort intresse.

2. En gammal vän från förr ringde mig och ville kolla läget eftersom jag försvunnit från Facebook. Det blev ett trevligt samtal om gamla och nya tider, och det blev en nyttig påminnelse om exakt varför jag lämnade Facebook. Hade han ringt mig idag om jag fortfarande fanns ett par knapptryck bort? Möjligt, men inte så troligt. Mattias, jag hoppas vi hörs snart igen!

För övrigt är Loosegoats på gång med ny skiva. File under: "otippat och orelaterat, men kul".

1 kommentar:

gittilou sa...

häj du, nu har du har fått en blog award också!