måndag 16 augusti 2010

#97. This past week #3.

Vecka 31 i Facebook-statusar! Riv ur och spara!

Varit på stan och handlar skivor och böcker med Johanna Sörensen, lunchat, fikat, köpt skivor som skulle göra Magnus Kaukerat mycket nöjd, och därefter ätit middag med Mikaelas familj.
12 hours ago

Nu: Drottninggatan och bokbord.
Yesterday at 10:39am

Om last.fm hade funnits sedan den dagen man föddes, och scrobblat varenda låt som någonsin spelats inom hearing distance, undrar vilka låtar som då skulle vara ens mest lyssnade?
Yesterday at 1:19am

K Special om Art Spiegelman på SVT Play. Vilket geni han är. Måste läsa "Maus" igen.
Saturday at 11:56pm

Köpt bärsjal till barnet, köpt kläder till mig själv, hämtat ut skivor med Colin Blunstone och Mamas & The Papas i kiosken, ätit kyckling och dumplings på Jin & Peeters. Vilken dag!
Saturday at 8:13pm

http://englishrussia.com/index.php/2010/08/13/russia-is-still-on-fire/

Var det så här det började i "The Road"? Otäckt.
Saturday at 7:00pm
--
Inleder andra semesterperioden med köttbullemiddag, mörkrostat kaffe och två olika nyhetsprogram. Nu blir det film. "Defendor". Återkommer med omdöme.
Friday at 10:11pm

http://www.youtube.com/watch?v=_hfLZozBVpM
Friday at 7:47pm

Sedan jag blev ett fan av Bob Dylan på Facebook får jag kontinuerligt uppdateringar om vilka låtar han spelat på sina senaste konserter. Det är för sådant uttrycket "intresseklubben antecknar" myntades.
Friday at 4:13pm
--
Lite av en grisdag detta. Lyckligtvis är morgondagen sista arbetsdagen före en välförtjänt vecka i frihet.
August 12 at 9:53pm

Såg en hyfsat välkänd musikbloggare på tunnelbanan. Förmodligen på väg mot Aspudden. Han lyssnade på musik. Förmodligen häxhouse.
August 12 at 3:03pm
--
Två personer (oberoende av varandra) i min närhet är i behov av lägenhet i Stockholmsregionen. Hör gärna av er till mig om ni känner till någon som har lägenhet, rum eller liknande att hyra ut eller dela.
August 11 at 4:12pm

Dilemma: är verkligen sugen på att köpa en vinterparkas. Jag har dock två (2) fullt funktionella vinterjackor redan. Men jag VILL ha en vinterparkas! Ska jag lyssna till mitt hjärta eller till min hjärna?
August 11 at 2:53pm

Kaffe och hela iTunes-biblioteket på random, det är en bra början på dagen det. I övrigt känns det helt absurt att det bara är onsdag. Hur lång kan en vecka vara egentligen?
August 11 at 7:18am
--
Uppdrag "Vända bebisen i magen" verkar, peppar peppar, ha lyckats.
August 10 at 7:37pm
--
Don Draper hade det inte heller så roligt.
August 9 at 10:31pm

Facebook - Niklas stavning: 1 - 0.
August 9 at 10:29pm

Tråkiga anekdoter är bland det mest meningslösa jag vet. Varför drar man tråkiga anekdoter? Varför fortsätter man lyssna när någon drar en tråkig anekdot? Varför säger man inte bara; "Den här anekdoten du drar, det är en tråkig anekdot", vänder på klacken och går?
August 9 at 1:36pm

3 kommentarer:

Filip sa...

Fan, jag har själv gått runt och grunnat en del på det där om last.fm. Helt klart en nonsensfråga värd att ta på allvar.

Johansson sa...

Bärsjal?? Bor du i Sofo eller....:)?

Niklas sa...

Filip: Ja, jag tänker mig att någon av ens tonårsfavoriter skulle kunna ligga rätt högt. Säkerligen låtar med The Smiths och Kent som man spelade in på blandband och lyssnade på på vägen till skolan.

Johansson: Bärsjal kändes, efter att ha provat både det och bärsele, betydligt bekvämare. Vi har vagn också, men i början vill ju småglinen ligga nära, typ hela tiden.