tisdag 9 april 2013

WSEDIH/H.


I teorin är jag ju en stor anhängare av allting som kan klassas som Do It Yourself, men i praktiken är det mer WSEDIH/H = Watching Someone Else Doing It Him/Herself som är grejen. Sorgligt men sant. Jag vill ändra på det, men är lite feg. Är rädd för att göra fel, för att investera tid och ambition i något som bara havererar. Trots det är jag väldigt peppad på tidningen "Flamingo" just nu. Jag gillar framförallt att de verkar vara rätt breda i sin definition av DIY, tidningen tycks rymma allt från illustration till ölbryggning till arkitektur. Snygg som faen är den också. Jag tror jag testköper nummer fyra när det kommer till Papercut på torsdag, så får vi se vad jag tycker. Jag återkommer.

2 kommentarer:

Emil sa...

Det värsta som kan hända är att du har lagt ut tid och pengar på något som inte blev som du hoppats. Inte hela världen, för jag utgår ifrån att du inte lägger en förmögenhet på det. Det är jävligt roligt att göra saker själv, från grunden. Jag har börjat med ölbryggning, bakning och matlagning, och det är riktigt kul när man smakar på det efteråt och tänker att "det här har jag gjort själv". Har även planer på att lite större projekt, t.ex. cykelrenovering och så, men just nu har jag inte tid och plats för det.

Niklas sa...

Exakt. Nej, det är väl främst just tiden som är det kritiska, men i takt med att Frank blir äldre och mer självgående blir det mer och mer tid över också. Baka har jag tänkt försöka mig på jag också. Matbröd främst. Men jag väntar nog lite med surdegen.