måndag 13 september 2010

#123. This past week #7.

Vecka 36 i Facebook-statusar! Riv ur och spara!

http://www.youtube.com/watch?v=YDThMGSfOq4
23 hours ago


Hur mycket kan en 1 vecka gammal bebis vara vaken egentligen? Senaste två timmarna har Frank legat och iakttagit sin omgivning med sina små pepparkornsögon.
Yesterday at 7:25pm

--
Äntligen, äntligen, äntligen hemma! Så ofattbart skönt! Nu börjar det verkliga jobbet, och stödhjulen är borttagna. Och det känns så sjukt spännande.
Saturday at 4:23pm


Pressbyrån idag. En gräslig upplevelse. Sahlins femton år gamla skandaler granskas i Expressen, Reinfeldts självgoda tryne flinade på både Kings och Cafés framsidor. Samtidigt vill Alliansen strypa presstödet till kulturtidskrifter vars innehåll inte är just kultur. På så vis tystar man debatten. Snart är Alliansens sanning den enda sanningen.
Saturday at 11:12am
--
Alltså... sjukhusmat. Det är bra att den serveras, såklart. Men ibland funderar man på hur man har tänkt. Kalvsylta, rödbetssallad och kall potatis. Känns som om de förväxlat "ljuvlig mat" med "julig mat". Höhö.
Friday at 5:10pm
--
Har tagit en promenad utanför SÖS med bebisen i bärsjal. Funkade riktigt bra, men jag blev ofattbart trött.
September 9 at 5:15pm

Spelar skivor i taskiga laptop-högtalare medan Mikaela ammar och höstsolen skiner utanför BB-fönstren. Lätt sakral stämning.
September 9 at 10:58am

--
Klockan 07:05 i måndags morse kom vår lille son till världen. Vi är kvar på BB, mår bra men är lite trötta och medtagna. Bilder kommer upp i afton. Tack alla som hört av sig och grattat!

September 8 at 9:32am

Inga kommentarer: