fredag 8 november 2013

Önskelistan.

Fars dag, 32-årsdag, julafton. Jag har gott om tillfällen att casha in presenter de närmaste veckorna. Skriv gärna ut listan nedan och bär med den i fickan, men prata ihop er innan ni köper något, så jag inte får några dubbletter. Det vore ju bra pinsamt.

(Skojar förstås bara. Mer en minneslista för min egen del.)

Eftersom den Ruitertassen jag köpte i våras är lite för tung och otymplig för att fungera när man ska vara i rörelse eller bland folk.
Eftersom jag vill bli bättre på att leva bättre.
Eftersom jag är nyfiken på den.
Eftersom man aldrig kan få för många fina strumpor. (I nuläget har jag för många fula.)
Eftersom jag när en dröm om att en dag ha riktigt fina kvalitetsskor som jag då vill kunna ta väl hand om.
Eftersom Morrissey säkert är mer intressant som författare än vad han varit som musiker senaste tio åren.

Eftersom jag vill läsa mera Sebald.

2 kommentarer:

daniel sa...

Jag vet inte om du minns det, men jag pratade faktiskt skor med din nemesis på DSC en gång i tiden. Man kan säga mycket om den mannen, men det här med skor hade han koll på.
Jag köpte skor från pediwear.co.uk - ett av de billigaste paren. Eftersom jag tog fel storlek och fick skicka tillbaka blev det dyrt, men totalt kostade de runt 2400. Nu har jag haft dem i 6 år och precis sulat om dem för ett par hundra. De är som nya.
Så totalt sett och om man tänker på att jag tänker fortsätta använda dem i många år framöver så är de ju mina billigaste skor.
Måste skaffa fler par av god kvalitet. Och en skovårdslåda!

Niklas sa...

Den diskussionen missade jag nog, eller så var jag bara inte så intresserad av skor på den tiden. Tack för tipset på pediwear, har kikat runt lite och det finns ju mycket snyggt. Blir kanske en beställning till våren, när man vågar ha "finskor" igen.