söndag 2 september 2012

The last good day of the year.


Det här är slutet alltså. Sista dagen. Imorgon är året slut. Mitt föräldralediga år. Aldrig mer kommer jag att på samma sätt viga min tid åt Franks väl och ve.
Det är en så märklig tanke.
Sällan i mitt liv, om någonsin, har slutet på en dag så totalt markerat slutet på en epok och början på en ny (eller återkomsten till en gammal). Imorgon ska jag iväg med tunnelbanan vid halv åtta, av vid Hötorget, genom stekoset på Oxtorgsgatan och upp på kontoret igen. Och så ska mina mornar se ut från och med nu, om inget oväntat händer.
Det är en så märklig tanke.

4 kommentarer:

Martin sa...

Minns så väl hur den där insikten träffade när året med K tog slut. Och nu följer jag henne till skolan på morgnarna. Noterar för övrigt att jag har 4 av din 5 senast inköpta skivor och att två av dem är stora favoriter. Bra skörd.

Niklas sa...

Ja, tiden går fasansfullt fort.

Jag antar att det är Bill Fay-skivan duinte hunnit köpa ännu, och att det är The Jam, Billy Bragg och Nick Lowe som är favoriterna. "Sound Affects" är en av mina favoriter sedan tidigare. Nu har jag den äntligen på vinyl.

Martin sa...

Ja tänkte framför allt på Jam och Bragg. Köpte faktiskt Sound Affects signerad av hela bandet för 40 spänn. Osannolikt men med det omslaget kan det vara lite svårt att se signaturerna vid en snabb blick. Var en smula nervös när jag betalade.

Niklas sa...

Oj, inte illa! Tja, är priset inte högre än 40 kr känns det lite långsökt att någon skulle ha förfalskat autograferna. Mikaela har "All Mod Cons" signerad, om du vill kan du ju jämföra signaturerna med de på hennes skiva?