tisdag 6 augusti 2013

September.

Musikaliskt sett har sommaren 2013 varit den tråkigaste i mannaminne. Det har varit roligt att lyssna på musik, lyssna på gamla skivor, skivor som legat och gottat till sig som fina viner, eller skivor som jag bara inte hunnit lyssna in mig på ordentligt. Men nyheterna har lyst med sin frånvaro. Ibland har jag stått och bläddrat i backarna på Bengans, men aldrig lyckats hitta något som lockat till inköp, och de musikbloggar jag följer har ekat tomma.

Därför är det glädjande att se att det redan i september släpps skivor värda att längta efter. Most Valuable Players återvänder med "Left", första skivan sedan "You In Honey" från 2006. Dessutom: Bill Callahans "Dream River".

September's not so far away.

2 kommentarer:

daniel sa...

Camera Obscura's nya skiva är ju ganska fin annars. Har inte lyssnat på nya ASS eftersom den inte finns på Spotify och jag bevisligen är lat, men den är säkert bra. Sagor & Swing är också fin, även om jag hade hoppats på mindre synthar och mer orgel.

Niklas sa...

Camera Obscura var helt okej, men skivan hade oturen att släppas ungefär samtidigt som senaste Pastels-skivan, som jag tyckte var mer intressant. Egentligen har det ju kommit en hel del bra, men det mesta såpass tidigt att det snarare var på våren än på sommaren.